SPONSOR MOGELIJKHEDEN

Om meer inkomsten te genereren voor de organisatie van een beachwaterpolo evenement, kunnen sponsoren een cruciale factor zijn. Om eventuele sponsoren te verbinden aan jouw evenement, heeft de KNZB de volgende sponsormogelijkheid bedacht.

Waterdichte stickers (genaamd autostickers) die op de opblaasbare tubes kunnen worden aangebracht. In samenwerking met de huurder kunnen sponsoren een sticker met hun logo of bedrijfsnaam laten produceren. Deze waterdichte stickers kunnen voorafgaand aan het evenement op de tubes worden aangebracht en zorgt voor veel zichtbaarheid van lokale sponsors tijdens het evenement. De huurder is volledig verantwoordelijk voor het opplakken en verwijderen van de stickers na afloop. Hieronder een voorbeeld van deze waterdichte stickers. 

Kosten stickers

€16,95 (incl. btw) voor 2 stuks (excl. verzending). Prijs zal dalen bij aankoop van meerdere stickers.

Grootte stickers

De huurder is verantwoordelijk voor de verkoop van de stickers en kan zelf bepalen hoe groot de sticker(s) worden. Wij adviseren, gezien de hoogte van de tubes, stickers niet hoger dan 20cm te bestellen. De lengte van de stickers kan zelf worden bepaald door de huurder/sponsors.

Leverancier stickers

Het is uitsluitend toegestaan om deze waterdichte stickers (autostickers) bij www.drukwerkdeal.nl te bestellen aangezien wij de kwaliteit van deze stickers uitgebreid hebben getest. Hieronder een korte handleiding welke stickers moeten worden besteld.

Aanleveren logo's

De huurder verzamelt de logo’s of bedrijfsnamen van de sponsoren in PDF formaat, liefst horizontale logo’s gezien de hoogte van 20cm en de breedte van >10 cm. Zodra de huurder al deze logo’s heeft verzameld, worden deze bestanden (in één keer) maximaal 2 weken voordat het evenement plaatsvindt doorgestuurd naar de leverancier (www.drukwerkdeal.nl) incl. gewenst formaat per logo/bedrijfsnaam.

Meer informatie? 

Mail naar beachwaterpolo@knzb.nl 

© 2019 KNZB 

  • Instagram